Tamoniki.com’dan karekod ile anında kasko ve trafik sigortası teklifi

Sigorta fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, araç sahiplerinin en hızlı şekilde kasko ve trafik sigortası teklifi alabilmeleri için karekod uygulaması başlattı. Piyasadaki benzerlerinden farklı olarak hem mobil cihazlar hem de bilgisayarlardan erişilebilen uygulama, bu özelliğiyle Türkiye’deki fiyat karşılaştırma siteleri arasında ilk olma niteliğini taşıyor.

25 yıldır 8 ülkede dijitalleşme alanında ilklere imza atan, 9.000’den fazla çalışanıyla İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, ABD, Kanada, Hindistan ve Meksika’da faaliyet gösteren İngiltere merkezli Admiral Group’un bünyesinde yer alan Tamoniki.com, Türkiye’de ilk defa hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlar üzerinden kasko ve trafik sigortası teklifi vermeyi mümkün kılan teknolojik altyapısını kullanıcıların hizmetine sundu.

Fiyat karşılaştırma siteleri arasında ilk

Önümüzdeki dönemde sigorta alanında ürün gamını geliştirerek faaliyet alanını genişletmeyi planlayan Tamoniki.com, ürün ve hizmetlerini her geçen gün daha da ileri taşımak hedefiyle Ar-Ge çalışmaları ve teknoloji yatırımlarına sürekli olarak devam ediyor. Tamoniki.com’dan hizmet alan kullanıcıların hayatını yenilikçi teknolojilerle kolaylaştırmayı amaçlayan markanın yeni uygulaması kapsamında, 2018 ve sonrasında alınan ruhsatların iç kısmında bulunan karekod okutularak, kasko ve trafik sigortası teklifi alınabiliyor.

Tamoniki.com’un hayata geçirdiği karekodla teklif alma uygulamasını rakiplerinden ayıran en önemli özellik ise, sistemin hem mobil cihazlar, hem de bilgisayarlar üzerinden kullanılabilir olması. Tamoniki.com karekod uygulaması, bu özelliği ile Türkiye’deki fiyat karşılaştırma siteleri arasında ilk olma niteliğini taşıyor.

Tamoniki.com karekod uygulamasına https://aracsigorta.tamoniki.com/teklif-alma adresinden erişilebiliyor. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan erişeceğiniz bu linki kullanarak ruhsatınızın üzerinde yer alan karekodu okutabiliyor ve en hızlı biçimde kasko ya da trafik sigortanızı alabiliyorsunuz.

Teklif alma süresi 1 dakikaya düştü

Gerçekleştirdikleri yeni uygulamaya ilişkin görüşlerini aktaran Tamoniki.com CEO’su Elif Aksoy Yenidünya, karekod teknolojisiyle araç sahiplerinin işlemlerine önemli ölçüde hız kazandırdıklarını ifade etti. Yenidünya, “Teklif verme süremiz halihazırda oldukça kolay ve hızlı bir şekilde işliyordu. Ancak gittikçe hızlanan günlük yaşam ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğumuzda, bu süreci nasıl daha da hızlandırabiliriz diye düşündük ve Karekod uygulaması fikri ortaya çıktı. Karekod uygulamasıyla sadece 1 dakika içerisinde tüm sigorta firmalarının araç sigortası tekliflerine ulaşmak artık mümkün.” dedi.