Sektörün önemli isimleri TEKSADER’in iftarında buluştu

Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan, SAİK Başkanı Levent Korkut ve SAİK Yönetim Kurulu üyesi Özgür Yılmaz,  21 Mayıs 2019 tarihinde, her yıl gelenekselleşmiş olan TEKSADER 2019 Tekne iftarına katıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlarımız,

TEKSADER’in daveti üzerine, SAİK Başkanı Levent Korkut ve SAİK Yönetim Kurulu üyesi Özgür Yılmaz 21 Mayıs 2019 tarihinde, her yıl gelenekselleşmiş olan TEKSADER 2019 Tekne iftarına Katıldı.

İftar öncesinde Açılış komuşması yapan TEKSADER Başkanı Serkan Acal davetlileri selamladıktan sonra kürsiye sıra ile,  Allianz CEO’su Tolga Gürkan’ı SAİK Başkanı Levent Korkut’u ve SAİK Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda TEKSADER Kurucularından olan Özgür Yılmaz’ı davet etti.

Allianz CEO’sunun davetlilere yaptığı selamlama ve teşekkür konuşmalarından sonra sahneye çıkan Korkut, hazirunu kısa bir selamlamadan sonra esas kürsüden misafirlere seslenmesi gereken kişi olarak sahneye TEKSADER kurucularından ve aynı zamanda SAİK Yönetim Kurulu üyesi olan Özgür Yılmaz’ı davet etti.

Özgür Yılmaz yaptığı konuşmasında, göreve geldikten sonra ilk icraat olarak TEKSADER üyelerinin de en büyük sorunu olan Tüzel acentelerde müdür dışında ayrıca teknik personel çalıştırma zorunluluğunu kaldırdıkları kararda kendisinin de imzası bulunmasından dolayı duyduğu onurdan bahsedip TEKSADER üyelerinin vermiş olduğu güven ve desteklerden dolayı misafirlere teşekkür ederek davetlileri selamladı.

Teknenin gövdesine asılan “Hepimiz Aynı Gemideyiz” sloganı ile yenen iftar yemeğiyle birlikte 4 saatlik İstanbul Boğazındaki eşsiz gezinti sonrası programa son verildi.” denildi.