AXA Sigorta’dan yeni mobil uygulama “AXAFit”

AXA Sigorta, AXAFit adında yeni bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. AXA Sigorta, AXAFit ile müşterilerinin daha sağlıklı bir yaşam sürmesine destek oluyor. Uygulama oksijen seviyesi, nabız, kalori, günlük adım sayısı ölçümlemenin yanı sıra DoktorDerki ile doktorlardan görüş alma imkânı da sunuyor.

AXAFit ile AXA Sigortalılar, poliçelerini ve taleplerini görüntüleyebiliyor, anlaşmalı kurumları görüp hastane randevusu almakla birlikte faturalarını uygulama üzerinden gönderebiliyor, nöbetçi eczanelere ulaşabiliyor, tek tıkla ambulans çağırıp, müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorlar. Daha sağlıklı bir yaşam sürmek için oksijen seviyesi, nabız, kalori ölçümleme gibi fonksiyonların yanı sıra uygulama kullanıcıların günlük adımlarını sayıyor ve daha aktif yaşamaya yönlendirecek egzersiz, fitness ve meditasyon önerileri de sunuyor. Axa Sigorta’nın DoktorDerki uygulaması ile yaptığı iş birliği sayesinde alanında uzman doktorlara 7/24 ulaşılıp gerçek zamanlı olarak tavsiye ve görüş alınabiliyor. Tüm bu hizmetlere ek olarak, AxaFit ile trafik kazası anında çekici çağırma ya da servis arama da uygulama üzerinden kolayca yapılabiliyor.

AXA Sigorta’nın dijital dönüşümünde mobil teknolojilerin önemli bir yeri olduğunu belirten AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “2018 yılında uygulamaya başladığımız Sigorta 4.0 stratejimiz kapsamında teknolojiden faydalanabildiğimiz noktalarda müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmeye odaklandık. Sigortacılığı, zarar anında bunu tazmin etmenin ötesinde müşterilerimizin hayatının her alanında değer yaratan bir çözüm ortağı olmak olarak görüyoruz. Bu vizyonumuza ulaşma yolunda, AXAFit’in fark yaratan bir çalışma olduğuna inanıyorum. Güncel trendler ışığında şekillenen ve hali hazırda yaklaşık 83 bin kullanıcısı olan uygulamamızı yeni içerik ve özelliklerle zenginleştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de AxaFit’in gelişimi, kişiye özel iyi yaşam ve sağlık programlarıyla devam edecek .” dedi.