Sompo Japan Sigorta ile Pronet arasında işbirliği

Sompo Japan Sigorta, acente ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet ile güçlerini birleştirdi. Karşılıklı olarak yeni müşteri kazandırma anlayışı kapsamında Sompo Japan Sigorta acenteleri, müşterilerine Pronet’in güvenlik hizmetlerini sunarken, Pronet de kendi müşterilerine Sompo Japan konut eşya paketi sunacak.

Sompo Japan Sigorta’nın, güvenlik sektörünün öncüsü Pronet ile bu kapsamda gerçekleştirdiği iş birliği anlaşmasının sigorta sektöründe ilk olduğu vurgulandı.

“Sigorta sektöründe ilkleri başaran bir markayız…”

Pronet iş birliğiyle ilgili düşüncelerini paylaşan Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek: “Bu bakımdan Pronet gibi güvenlik sektöründe kendini kanıtlamış önemli bir marka ile stratejik iş birliği yaptığımız için mutluyum. Her iki markanın güçlerini birleştirmesi sektörlerimiz adına önemli iş fırsatlarını da beraberinde getirecektir. Sompo Japan Sigorta olarak Pronet ile acentelerimizin ve müşterilerimizin yararlanabileceği bir iş birliği sürecini tamamlayıp çalışmaya başladık. İş birliğimiz çerçevesinde müşterilerimiz birbirini tamamlayan sigorta ve güvenlik önlemleri hizmetlerinden faydalanabilecekler. Sompo Japan Sigorta’nın farklı sektördeki bir marka ile yaptığı ilk stratejik ortaklık projesi olmasından dolayı da çok heyecanlıyız. Sektör dışındaki bir çok marka ile yöneteceğimiz ortalık projeleri ile acentelerimizin ve müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sompo Japan Sigorta ile gerçekleştirilen iş birliğini değerlendiren Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip: “Pronet olarak sunduğumuz yenilikçi güvenlik çözümlerimizle sektördeki liderliğimizi devam ettiriyoruz. Sigortacılık sektöründe yükselen başarı grafiğini devam ettirmeyi sürdüren Sompo Japan Sigorta ile gerçekleştirmeye başladığımız iş birliğinin hem sigortacılık hem de elektronik güvenlik sektörünün yarınları için atılmış önemli bir adım olabileceğini düşünüyorum. Sektör dışından yaptığımız bu iş birliği her iki kurum için de büyük önem taşıyor. Müşterilerimizin güvenliğini odağımızda tutup, karşılıklı olarak yeni müşterileri kazandırma anlayışını hedefleyen stratejik iş birliği sayesinde son kullanıcılara da ciddi avantajlar sunacağız” dedi.