SAİK basın yöneticileri ile iftarda bir araya geldi

TOBB SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) yönetimi, Sigorta Haftası’nın ilk etkinliğini 27 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirdi. Bu kapsamda, İcra Komitesi yönetimi sigorta sektörünün kurumsal anlamdaki tüm basın temsilcisi ve yöneticilerini bir iftar yemeğine davet etti. Toplantıya SAİK yöneticileri ile beraber TOBB SEİK (Sigorta Eksperleri İcra Komitesi) yöneticileri de katıldı.

SAİK, uzun yıllardan bu yana sektör basınında hizmet veren temsilci ve yöneticilere Sigorta Haftası boyunca ulusal televizyon kanallarında yayınlanacak kamu TV spotunun, radyo spotunun ve görsel afişlerin tanıtımını yaptı. İcra Komitesi yönetimi ayrıca, basın yönetici ve temsilcilerinden sigorta konusunda toplumu bilinçlendirme ve sektörün tanıtımı konusunda destek istedi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Edindiğimiz bilgilere göre İcra Komitesi Yönetimi toplantıda öncelikle, uzun yıllardan bu yana Sigorta Sektörü basınında ciddi ve kurumsal olarak hizmet veren temsilci ve yöneticilere Sigortacılık Haftası boyunca Ulusal Televizyon Kanallarında yayınlanacak Kamu TV Spotunun , Radyo Spotunun ve Görsel afişlerin tanıtımını yapmış. İcra Komitesi Yönetimi tanıtım sonrasında Basın yönetici ve temsilcilerinden özellikle Sigorta Bilinçlendirme ve Tanıtımı konusunda destek istemiş. “denildi.