Quick Sigorta sponsorlukta hız kesmiyor

Quick Sigorta, kurulduğu günden bu yana sponsorlukları ile ses getirmeye devam ediyor. Quick Sigorta, 28-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenecek olan İstanbul Klasik Araç Festivali’ne sponsor oldu.

Quick Sigorta’nın resmi twitter hesabından yaptığı duyurusunda, “Leblebi tozlu, horoz şekerli, macunlu, gazozlu anılarınızda, üç günlük yolculuğa ne dersiniz? İstanbul Klasik Araç Festivali, Quick Sigorta sponsorluğunda 28-30 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek” denildi.

Antika Otomobil Federasyonu’ndan (AOF) yapılan açıklamada ise “Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken; dönemlerine damgalarını vurmuş, günümüzün klasikleşmiş araçlarını, tutkunlarıyla buluşturarak, görsel bir şölene ortak etmektir. Antika Otomobil Federasyonu olarak, Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren klasik araç kulüplerinden üyelerin, klasik araç koleksiyonerlerinin; galeri sahiplerinin ve klasik severlerin, sahip oldukları en nadide klasikleri sergilemeleri, müzayedemize katılmaları ve görsel ziyafetimizi paylaşmaları adına, festivalimizde yer almalarını istiyoruz.” ifadelerine yer verildi.