Cenevre Birliği yönetim kuruluna 4 yeni önemli isim

1973 yılında kurulduğundan bu yana sigorta endüstrisindeki önde gelen sesleri bir araya getiren Cenevre Birliği, yönetim kuruluna yeni önemli isimler aldı. Cenevre Birliği dört yeni kurul üyesi seçti. Yapılan duyuruda Çinli sigorta devi Ping An’ın ortak CEO’su Yuansiong Lee, Aviva Plc CEO’su Maurice Tulloch, Prudential Financial CEO’su Charles F. Lowrey ve The People’s Insurance Company of China’nın Başkanı Jianmin Miao, Birliğin yönetim kuruluna seçildiler.

Cenevre Birliği Başkanı Charles Brindamour, “Bu kadar önde gelen sigorta liderlerinin yönetim kurulumuzda hizmet vermeyi kabul ettikleri için memnunum. Yuansiong Lee, Charles F. Lowrey, Jianmin Miao ve Maurice Tulloch, onlarla birlikte bir deneyim ve geçmiş zenginliği getiriyor; sesleri, endüstrimiz için benzeri görülmemiş ekonomik, sosyal, çevresel ve teknolojik değişiklikler zamanlarında kurulumuza muazzam bir katkı olacaktır ”dedi.

Cenevre Birliği Genel Müdürü Jad Ariss ise, “Sigorta endüstrisi için değer önerimizi güçlendirirken, çalışmalarımız yeni yönetim kurulu üyelerimizin görüşlerinden büyük ölçüde faydalanacak” diye konuştu.