Quick Sigorta, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 140. yılı kutlamalarına katılıyor

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 140. kuruluş yıldönümünü kutluyor.  Quick Sigorta bu özel günün katılımcıları arasında yer alıyor. Tarihi geçmişi, kültürel mirası ve eşsiz doğası ile Mersin’in Tarsus ilçesi uzun yıllar boyunca tarım, ticaret ve sanayi potansiyelini koruyan bölgelerden biri oldu. 1879 yılında kurulan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl 140. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Kuruluş yıldönümü kutlamaları, 28 Haziran Cuma günü saat 15:30’da Tarsus Amerikan Koleji Toplantı Salonu’nda TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla başlayacak. Program, 15:30’da Tarsus Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni ile başlayacak ve 16:30’da sektörün önde gelen isimlerinin bir araya gelmesini sağlayacak kokteyl ile devam edecek.

Sigorta sektörünün geleceği konuşulacak

 SDDK (Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) ile sigorta sektörünün 2023 vizyon hedefleri ve beklentilerini içeren panel 17:00’da başlayacak. Sigorta sektörünün gelecek beklentilerini anlatacak oturumun panelistleri; Hazine ve Maliye Bakan. Müsteşar Yrd. Dr. Ahmet Genç, Hazine ve Maliye Bakan. Sig. Gen. Müd. V. Murat Kayacı, Türkiye Sigortalar Birliği Genel Sekreteri Mehmet Akif Eroğlu ve TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut.

Panelin ardından saat 18:30’da Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Müdürü Murat Hakseven sunumunu gerçekleştirecek.Tarsus Sanayi Odası’nın 140. kuruluş yıldönümü kutlamalarına MAHER Holding’in CEO’su Levent Uluçeçen; Quick Sigorta’dan Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu, Kurumsal Riskler ve Satış Direktörü Sibel Doğaç katılacak.