İSAD Yönetimi’nden SAİK’e ziyaret

İSAD (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da TOBB SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) Başkanı Levent Korkut ve SAİK Üyesi Özgür Yılmaz’ı ziyaret etti.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar

Edindiğimiz bilgilere göre İSAD (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da TOBB SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) Başkanı Sayın Levent Korkut ve SAİK Üyesi Sayın Özgür Yılmaz’ı ziyaret etmişlerdir.

2019 Nisan ayında yapılan İSAD Genel Kurulunda yapılan seçim ile Derneğin ilk Kadın Başkanı olan Sayın Berrin Dinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Begüm Varyemez, Kadriye Serbest, Meral Dolunbay, Sedat Tunçbaş ve Erkan Ak İcra Komitesi Yöneticileri ile mesleki sorunlar ve çözümlerine dair verimli bir görüşme gerçekleştirmişler.

Görüşmede İSAD Yönetim Kurulu Üyelerine TOBB SAİK çalışmaları hakkında bilgi aktaran Sayın Levent Korkut ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek Acenteleri temsil eden Derneklerle işbirliği ve paylaşımlarının önemine de dikkat çekmiş. Bilginize sunuyoruz.” denildi.