BNP Paribas Cardif Türkiye’de 10. yılını kutladı

35 ülkede 100 milyonu aşkın insanın yaşamını koruyan BNP Paribas Cardif, Türkiye’deki faaliyetlerinde geride bıraktığı 10. yılını kutladı. BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir, “10 yıllık yolculuğumuzda Türkiye’nin en büyük sigorta platformu olmayı seçtik” ifadesini kullandı.Çırağan Sarayı’nın ev sahipliği yaptığı resepsiyona katılan BNP Paribas Cardif Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Genel Müdür Vekili Jean-Bertrand Laroche iş ortakları ile bir araya geldi.

Kişmir: Kapsamlı çözümler sunan bir sigorta platformu olmayı hedefliyoruz

BNP Paribas Cardif’in Türkiye’de 6 farklı sektörde 12 farklı iş ortağı ile 7 milyon müşteriye hizmet verdiğini belirten BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir, “BNP Paribas Cardif olarak müşterilerimiz için değerli olanı korumak misyonu doğrultusunda geleceği inşa ediyoruz. Ortaklarımızın ekosisteminin ayrılmaz bir parçası olmak, dijital dönüşüm sayesinde ortaklarımız ve onların müşterilerine eşsiz bir deneyim sağlamak, tüm müşteri temas noktalarında performansımızı artırmak, müşterilerimize ve ortaklarımıza sağladığımız değeri artırmak amacı ile Türkiye yolculuğumuzda güçlü adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu yolculukta ilk günden bu yana Türkiye’nin en büyük platformu olmayı tercih ettik” ifadesini kullandı.

Kişmir, “İş ortaklarımızdan aldığımız güç ve yaratılan değerli iş birliği ile müşterilerimizin yaşamına dokunan hizmetler sunuyoruz. Uyguladığımız modelde iş ortaklarımız için bir sigorta ürünleri sağlayıcısı olmaktan öteye gidiyor, uçtan uca tüm süreçlerde değer yaratan bir çözüm ortağı kimliğiyle hareket ediyoruz. Bu başarılı yolculukta bize eşlik eden tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.