Allianz ile İTÜ ARI Teknokent işbirliğine devam ediyor

 

İTÜ ARI Teknokent, girişimcilik ekosistemine katkı sunmak amacıyla desteğini aldığı Allianz Türkiye ile iş birliğini bu yıl da sürdürüyor. Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapan Allianz Türkiye ile İTÜ ARI Teknokent’in iş birliği kapsamında erken aşama girişimcilik merkezi İTÜ Çekirdek tarafından düzenlenen Big Bang Startup Challenge adlı girişimcilik yarışmasında Allianz Türkiye girişimcilere nakdi ödül vermeye devam edecek. Toplam 100 bin lira değerindeki ödülüyle Allianz Türkiye, seçeceği girişimcilere can suyu olmayı hedefliyor.

Tüm Türkiye’den başvuran girişimler arasından yaptığı elemeler sonucunda, melek yatırım ağlarını, yatırımcıları ve kurumsal şirketleri bir araya getiren Big Bang Startup Challenge, ticarileştirilebilir ürünlerin ortaya çıkarılmasını amaçlıyor. Bu yılın Kasım ayında 8’ncisi düzenlenecek Big Bang’de başarılı bulunarak, 21 milyon lira değerinde kaynakla buluşacak olan girişimler, İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi’nde de bir yıl süreyle network, yatırım ve satış desteklerinden yararlanacaklar.

Başvurular devam ediyor

Big Bang Startup Challenge’da Allianz Türkiye’nin vereceği 100 bin lira değerindeki ödülün yanı sıra diğer tüm ödül ve yatırım desteklerine de aday olmak isteyen girişimlerin www.itucekirdek.com adresinden başvurmaları bekleniyor. Başvurusu kabul edilenler, girişimlerini İTÜ Çekirdek girişimcisi olarak geliştirerek; network, yatırım ve satış desteğiyle buluşacak ve Allianz Türkiye çalışanlarının mentorluklarından yararlanabilecekler.