Quick Sigorta’nın TIR’ı Q Truck Balıkesir’de

Ayvalık, Cunda adasında 1-4 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 9.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali kapsamında tanıtım TIR’ı, Q Truck Balıkesir Toplu Taşıma merkezinde görücüye çıktı.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kullanıcıları Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen, “Türkiye’nin En İyi Motosiklet Festivali” ünvanına ve Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji Guinness Rekoru‘na sahip 9.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali bu yıl 01 – 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ayvalık Cunda (Alibey Adası) Doğa Otel tesislerinde çadır konaklamalı olarak gerçekleşecek.

Quick Balıkesir Motofest kapsamında Ayvalık, Cunda adasında 1 Ağustos’ta başlayacak festival kapsamında yola çıkan Q Truck TIR’ını Balıkesir 10Riders kulüp yetkilileri ve motosikletçileri Balıkesir girişinde karşıladı. Toplu Taşıma Merkezine getirilen Q Truck TIR’ına Balıkesir halkı yoğun ilgi gösteriyor. 30 Temmuz tarihine kadar TTM’de kalacak olan TIR, daha sonra festivalin yapılacağı Cunda adasına gidecek.