İki ayrı şehirdeki Motofest’te Quick Sigorta rüzgarı

Türkiye’nin en büyük motosiklet festivallerinden Motofest, bu yıl yine motosiklet tutkunlarına keyifli günler yaşatmayı hedefliyor. Quick Sigorta ekibi Artvin’de ve Balıkesir’de düzenlenen motosiklet festivallerine aynı anda katılıyor.

Artvin’deki 9. Motosiklet Festivali, Kafkasör Yaylası’nda 2 – 4 Ağustos tarihlerinde motosiklete gönül veren tüm halkı ağırlarken, Balıkesir’deki 9. Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali 1 – 4 Ağustos tarihlerinde Ayvalık, Cunda Doğa Otel’de gerçekleşiyor.

Motosiklet sektörü için Motofest’in önemini vurgulayan Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, düzenlenen festival için “Bu yıl Artvin ve Balıkesir’de düzenlenen motosiklet festivallerine aynı anda katılıyoruz ve Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali’nin de ana sponsoruyuz. Motosiklet festivalleri, trafikte varlığını çok önemsediğimiz motosiklet kullanıcılarıyla buluşmak için harika bir fırsat. Gerek festivaller gerekse çeşitli sosyal sorumluluk projelerimizle motosiklet sektörüne olan desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Artvin 9. Motosiklet Festivali’nde hangi etkinlikler var?

Kafkasör Yaylası’nda gerçekleşecek festivalde konserler, motosiklet oyunları, ödüllü yarışmalar ve gezi organizasyonları düzenlenecek. Motosiklet tutkunları için özenle hazırlanmış festival programı ise şu şekilde:

3 Ağustos Cumartesi

10:00 Genya Dağı enduro turu

13:00 Atatepe gezisi

15:00 Denge yarışı

16:00 Canlı langırt

17:00 Orman parkuru zaman yarışı

18:00 Halat yarışı ve çuval yarışı

19:00 Tavla turnuvası

20:00 Canlı müzik ve eğlence

Balıkesir Motosiklet Festivali’nde sizi neler bekliyor?

 10Riders Balıkesir Motosiklet Kullanıcıları Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 9.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, “Türkiye’nin En İyi Motosiklet Festivali” ünvanına sahip. Sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan büyük ilgi gören bu festival “Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji Guinness Rekoru”na sahip.

Festival süresince Ayvalık Cunda Doğa Otel tesislerindeki çadır konaklamalı biçimde gerçekleşecek. Ayrıca festival katılımcıları tesisin tüm imkanlarından ziyaretçiler ücretsiz yararlanabilecek. Katılımcılar tekne turları, eğlenceli yarışmalar, çevre gezileri, festival çekilişleri ve eğlenceli konserler eşliğinde keyifli dört gün geçirebilir.

Balıkesir Motofest’e özel 7/24 yol destek hizmeti

Festivale katılmak için yola çıkan tüm motorculara Balıkesir il sınırı itibarıyla, festival ekibi 7/24 yol destek hizmeti sunacak. Motorcular için yolda karşılaşılabilecek herhangi bir sorunda Balıkesir Motofest Acil Destek Ekibi anında yardımınıza koşacak. Ayrıca belirtmek gerekir ki, bu festival halka açık bir festival değil sadece motosiklet tutkunlarına özeldir.

Festival Programı

3 Ağustos Cumartesi

10:00 Festival teknesi ile adalar turu

13:00 Ödüllü gol yarışması

14:30 Ödüllü ZıpÇıktı yarışması

15:30 Ödüllü Quick denge yarışması

17:30 Ödüllü halat çekme yarışması

18:30 Ödüllü Garanti BBVA yavaş gitme yarışması

20:00 Büyük festival çekilişi

21:00 Şahıs konser

21:30 Doğukan Manço performans

23:00 Fatma Turgut konser

01:00 Afinar akustik konser (2. Sahne)

4 Ağustos Pazar

Serbest zaman

Katılımcıların uğurlanması