TSB, Sigorta Acenteleri Kurultayı’na katıldı

TOBB ev sahipliğinde, 22 Ağustos 2019 tarihinde TOBB Ankara merkez binasında Sigorta Acenteleri İl Delegeleri, sektör kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Ticaret/ Ticaret ve Sanayi Odalarının ilgili meslek komitesinin Sigorta Acentesi organ üyeleri, mesleki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile diğer sektör temsilcilerinin davetli olduğu ‘Sigorta Acenteleri Kurultayı’ na Türkiye Sigorta Birliği (TSB) geniş katılım sağladı.

TSB’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Birlik Genel Sekreteri Akif Eroğlu’nun Kurultay’ın onur konuğu olarak açılış konuşmacıları arasında yer aldığı toplantıda, Eroğlu davetlilere hitaben sigorta sektörünün ülke ekonomisi için önemi çerçevesinde bir sunum gerçekleştirdi.

Müsteşar Ahmet Genç’in konuşmasıyla tamamlanan açılışın ardından sırasıyla tüm konuşmacılara plaket takdim edildi. TOBB Yönetim Kurulu üyesi Hakan Ülken’in elinden plaketini alan Akif Eroğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Kurultay’ın ‘Sektör Analizi ve Güncel Uygulamalar’ başlığıyla gerçekleşen panelinde ise Birlik Genel Sekreter Yardımcılarımızdan Atilla Oksay panelist olarak yer aldı.” denildi.