Hyperion Insurance Group’da yeniden yapılanma

Hyperion Insurance Group, perakende ve uzman broker birimlerinin birleştiğini ilan ederek, iki birimin tek çatı altında yapılandırıldığını duyurdu. Söz konusu yapılanma 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Howden ve RKH, bir yönetim ekibi tarafından yönetilen bir grup halinde, CEO olarak da José Manuel González tarafından yönetilecek.

12 aylık bir süre boyunca RKH, Howden’in uzmanlık ve reasürans markalarına geçiş yapacak.

Andy Bragoli, RKH CEO’su rolüne ek olarak, RKH ve Howden’in üzerinde yeni kurulan bir İngiltere brokerlik yürütme komitesini yönetecek. Halen Howden İngiltere’nin CEO’su Chris Evans, Bragoli’nin yardımcısı rolünü üstlenecek. Paul Redgate, broker grubun Mark Wood ile birlikte küresel uygulamasına liderlik edecek.

Bölgesel yöneticiler ise;

Goh Chye Huat Asya operasyonlarına öncülük etmeye devam edecek;
Louise Cable-Alexander Kuzey Avrupa’yı yönetecek;
Sonia Caamaño ve Pablo Bores Latin Amerika’ya liderlik edecek
Danny Sever, Akdeniz operasyonlarına liderlik edecek;
Atınç Yılmaz, Türkiye, Orta Doğu ve Afrika’da operasyonlara öncülük etmeye devam edecek.

Hyperion’un CEO’su David Howden, “25 yılda, çalışanların mülkiyetini elinde bulunduran bir küresel ölçek grubu oluşturduk. 36 bölgede 200’den fazla ofisten oluşan ve müşterileri adına yaklaşık 7 milyar dolar değerinde GWP’yi yöneten 5.000 çalışanımız var. Ofislerimiz birleştiğinde 90’dan fazla bölgede 15.000’den fazla kişiye hizmet veren ve yaklaşık 23 milyar dolarlık primi yöneten bir grup haline geleceğiz” dedi.