Magdeburger Sigorta Galatasaray’a sponsor oldu

Galatasaray ile köklü sigorta markası Magdeburger Sigorta arasında yapılan forma kol sponsorluğu anlaşması, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan ve Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar’ın katıldığı törende imzalandı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorluklara rağmen Galatasaray sponsor desteğini yitirmedi. 175 yıllık marka olan Magdeburger Sigorta ile sponsorluk anlaşması yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“Türk sporuna desteğimiz devam edecek”

Gerçekleştirilen anlaşmanın önemine değinen Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan şu açıklamayı yaptı: “Galatasaray, uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, Türkiye’nin lider futbol takımlarından. Sarı-kırmızılı kulübe sponsor olmaktan dolayı mutluyuz. Bu işbirliği bize büyük heyecan veriyor. Anlaşmanın, her iki tarafa daha büyük başarılar getireceğine inanıyorum ve uzun soluklu bir işbirliği olmasını diliyorum. Bor Holding ve Magdeburger Sigorta olarak Türk sporuna desteğimiz devam edecek.” dedi.

Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar da “175 yıllık geçmişiyle dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasında yer alan Magdeburger Sigorta olarak ülkemize olan inancımızla hedeflerimizi büyütüyoruz. 2018’den beri Türkiye’de Bor Holding çatısı altında sürdürdüğümüz sigortacılık faaliyetlerimizde hedefimiz, tıpkı Galatasaray gibi her alanda yaptığımız işin en iyisini, herkesten daha iyi yapmak. Biz, milyonları peşinden koşturan sarı-kırmızılı renkler ile bir arada olmaktan gurur duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.