Katılım Emeklilik’e KAÇUV’dan plaket

Katılım Emeklilik, bu yıl Mayıs ve Haziran aylarında yaptırılan her Kritik Hastalıklar Sigortası için Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışta bulundu. Bu aylar arasında yaptırılan Katılım Emeklilik Kritik Hastalık Sigortaları, çocuklar için umuda dönüştü. Katılım Emeklilik, gerçekleştirdiği kampanya ile KAÇUV tarafından plaketle ödüllendirildi.

Katılım Emeklilik, 2019’un Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirdiği kampanya ile yaptırılan her Kritik Hastalık Sigortası için KAÇUV’a 15 TL bağışta bulundu. Kritik Hastalık Sigortası’yla bu aylar içinde binden fazla kişiye ulaşan Katılım Emeklilik, tedavi gören çocuklara ücretsiz hizmet sunan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Aile Evi’nin bir odasını yaptırmış, sahiplenmiş oldu. Kritik Hastalık Sigortaları’nı kanserli çocuklar için umuda dönüştüren Katılım Emeklilik, KAÇUV tarafından plaketle ödüllendirildi.

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılım Emeklilik olarak hayatın her alanına hitap eden ürünlerimizle sektörümüzü büyüttük ve derinlik kazandırdık. ‘Hayatın bulunduğu her yerde umut vardır’ sloganıyla kanserli çocuklarımıza umut dağıtan KAÇUV’la işbirliğimiz de bu yaklaşım çerçevesinde örtüşen bir çalışma oldu. Kritik Hastalıklar Sigortası ürünümüzle başta kadınlar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Kalp krizi, kanser veya hastalık sonucu inme durumlarında toplu para ile ister tedavi masraflarını, ister diğer giderleri karşılıyoruz. Yaşam kaybı halinde de geride kalanlar için bir güvence oluyoruz. KAÇUV’la yaptığımız işbirliği ile de çocuklarımıza umut olmak istedik. Bu plaket için vakıf yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Albaraka Türk Katılım Bankası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası şubelerinden yaptırılabilen Katılım Emeklilik Kritik Hastalık Sigortası ile ayrıca ‘Ücretsiz Asistans Paketi’ne de sahip olunuyor. ‘Ücretsiz Asistans Paketi’, tıbbi bilgi ve danışmanlık, ilaç gönderimi, tıbbi nakil, kara ambulansı, hava aracı ile nakil organizasyonu gibi hizmetlerinden de 1 yıl boyunca ücretsiz yararlanma imkanı sunuyor.