SAİK Başkanı Korkut’tan Doğu ve Güneydoğu’daki acenteleri yerinde ziyaret

TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut, son bir haftada Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki farklı illerde acenteleri ziyaret etti.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut, son bir haftada gerçekleştirdiği seyahatler kapsamında Doğu ve Güneydoğu bölgesinde ki farklı İllerde Acente Meslektaşlarımız ile bir araya gelmiştir. Diyarbakır, Elazığ, Erzincan İllerine yaptığı seyahatlerde Korkut, İl ve Bölge Acenteleri, TOBB Sigorta Sektörü İl Delegeleri, TOBB Sigorta Sektör Meclisi Üyeleri, Ticaret Odaları Sigortacılık Meslek Komitesi Üyeleri ile bir araya gelerek yerel ve genel sorunlara, çözümlere dair istişarelerde bulunmuşlardır.

Diyarbakır seyahatinde Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ve 11 Nolu Sigortacılık Meslek Komitesi üyeleri ile de bir araya gelen TOBB SAİK Başkanı Korkut, İcra Komitesinin çalışmaları hakkında da bilgi aktarmışlardır. Ticaret Odası Başkanı ve Oda Sigortacılık Meslek Komitesi üyeleri ile, Ekim veya Kasım ayında genişletilmiş Bölge Acenteleri toplantısı düzenlenmesi konusu da görüşülmüştür.

Göreve geldiğinden bu yana aralıksız olarak tüm bölge ve İllerde Acenteleri ile bir araya gelen, sorunlarını dinleyen çözüm üreten Levent Korkut ve İcra Komitesi üyelerine Ekibimiz adına teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.” denildi.