AXA Sigorta’nın Türk voleyboluna desteği artarak sürüyor

AXA Sigorta’nın Türk voleyboluna olan desteği artarak sürüyor. Türkiye Voleybol Fedarasyonu ile AXA Sigorta Kupa Voley ve Milli Takımlar Resmi Sigorta Sponsorluğu vesilesiyle başlayan değerler ortaklığı şimdi de “Efeler Ligi” isim sponsorluğu ile devam ediyor. İsim sponsorluğuna yönelik anlaşma bugün AXA Sigorta Genel Müdürlüğü’nde AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı M.Akif Üstündağ ve AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Anlaşma kapsamında Türkiye’nin erkek voleybolundaki en üst ligi 2 sezonluğuna “AXA Sigorta Efeler Ligi” adını aldı. AXA Sigorta, Efeler Ligi’yle birlikte, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek. Dünyanın önemli voleybolcularının mücadele edeceği AXA Sigorta Efeler Ligi, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından yapılan değerlendirmede Avrupa’nın en iyi 3 ligi arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Kupa Voley’e isim sponsoru olarak yeni bir soluk getiren AXA Sigorta ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasındaki işbirliği bu yıl da sürecek. Ayrıca AXA Sigorta; Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sigorta sponsoru da olmaya devam edecek.

Sponsorluk anlaşmasında konuşma yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, Türk voleybolunun markalaşması ve kurumsal bir yapıya kavuşması için büyük atılımlarda bulunduk. Bu atılımlardaki en büyük pay sahipleri ise kulüplerimiz ve sponsorlarımızdır. Yeni markalaşma stratejimiz doğrultusunda 2019-2020 voleybol sezonuyla birlikte 50. sezonuna merhaba diyecek Efeler Ligi müsabakalarının AXA Sigorta isim sponsorluğuyla izleyecek olmaktan çok mutluyuz. AXA Sigorta ile resmi sigorta sponsorluğumuz ve Kupa Voley isim sponsorluğumuz da devam ediyor. Bu sezon da voleybol kalitesi yüksek, bol heyecanlı karşılaşmalar, bizleri bekliyor. Türk voleybolunun gelişmesi için yaptığımız sponsorluk anlaşmaları ile, daha iyi noktalara geleceğimize inanıyor, şimdiden mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Sizlerin huzurunuzda bir kez daha sponsorluğumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, voleybolun yaygınlaşmasına ve tanıtımına katkılarından dolayı AXA Sigorta’ya teşekkür ediyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, bir sağlık markası olma hedefiyle çalışan AXA’nın bu alandaki çalışmalarını Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne dayandırdığının altını çizdi: “Dünyanın lider sigorta şirketi olarak küresel bir gücümüz ve büyük sorumluluklarımız var. BM Kalkınma Hedefleri’nin ‘Sağlıklı Bireyler’ maddesi kapsamında insanlara daha sağlıklı ve hareketli bir yaşam sürmeleri konusunda ilham verecek projelere destek veriyoruz. Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2018-2019 sezonu Kupa Voley isim sponsorluğu olarak başlayan ve büyük değer yarattığına inandığımız iş birliğimizi, bir adım ileri taşıyarak Efeler Ligi resmi sponsoru olmak bizim için de bir gurur kaynağı.” dedi.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan;2018-2019 sezonunda gerçekleştirilen Kupa Voley karşılaşmalarında tribünler, canlı yayınlar ve medya içerikleri ile milyonlarca sporsevere ulaştık. Turnuvanın gerçekleştirildiği tüm şehirlerde saha içi ve dışında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle turnuva ve voleybola ilginin artmasına katkıda bulunmaya çalıştık, binlerce insana ulaştık. Devamında Milli Takımlarımızın sigorta sponsoru olduk. Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda hem kadın hem erkek milli takımlarımıza özel olarak hazırladığımız marşlarla moral verdik, iletişim çalışmalarımızla izleyicileri tribünlere davet ettik. Efeler Ligi resmi isim sponsorluğumuzla da güçlenerek ilerleyen bu kıymetli iş birliğinin yeni bir adımı olacak. Federasyonumuza bize bu fırsatı tanıdığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi ve AXA, Efeler Ligi için hazırlanan yeni marşın klibini katılımcılarla paylaştı.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ilk devre karşılaşmaları, 27 Ekim – 15 Aralık 2019 tarihleri arasında, ikinci devre karşılaşmaları ise; 18 Ocak – 14 Mart 2020 tarihleri arasında oynanacak.