Allianz, “Hayatının Her Döneminde Allianz Seninle” diyor

Allianz Türkiye, “Allianz Seninle” temalı yeni imaj filmi ile hayatın her aşamasında sigortalılarına verdiği desteği vurguluyor. Allianz Türkiye’nin, sigortalılarına “Sen Hep Yanlarında Ol Diye; Allianz Seninle ve Sevdiklerinle” diye seslendiği reklam filmi, 8 Ekim’den itibaren TV ve dijital mecralarda yayımlanmaya başladı.

Hayat ne getirirse getirsin hiç ayrılmayan bir baba ile oğulun, 30 yıllık bir zaman dilimindeki değişimleri ve birbirlerine hastalıkta, sağlıkta, üzüntü ve mutlulukta verdiği desteği duygu dolu sahnelerle izleyiciye ulaştıran reklam filminde Allianz Türkiye’nin hayatın her evresinde sigortalılarına sağladığı güven duygusuna vurgu yapılıyor. Allianz Türkiye, Cem Adrian ve Hande Mehan tarafından seslendirilen, söz ve müziği İlhan Şeşen’e ait “Sen Benim Şarkılarımsın” parçasının eşliğinde sigortalılarına, “Sen hep yanlarında ol diye, Allianz Seninle ve sevdiklerinle” diyor.

 Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Direktörü Onur Kırcı; “Attıkları her adımda sigortalılarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu amacımızı da, bizleri toplum olarak benzersiz yapan ebeveyn-çocuk ilişkisinin zamansız ve karşılıksız olduğunu göstererek vurgulamak ve bu kültürümüzü yeni nesile de hatırlatacak şekilde duygulara dokunan kampanyamızla da desteklemek istedik” dedi. Dijitalizasyon odaklı yeni nesil sigortacılığa öncülük eden Allianz Türkiye’nin yol haritasını, sigortalıların beklentilerinin belirlediğini belirten Kırcı, “Bizlere sağlığını, geleceklerini ve varlıklarını emanet eden sigortalılarımız, onları çok daha iyi tanımamızı ve özel hizmetlerle onların her an yanlarında olmamızı bekliyor. İşte biz de tam bu nedenle, iletişimimizde “Allianz Seninle” diyoruz. Yeni reklam filmimizde de sevdiklerinin “yanında olmanın” önemini anlatıyoruz. Biz de Allianz olarak tüm gücümüzü sigortalılarımıza en iyi şekilde hizmet vermek ve aynı hikayemizde olduğu gibi ihtiyaçları olduklarında yanlarında olmak için kullanıyoruz” diye konuştu.

Üç aylık bir hazırlık sürecinin ardından çekilen reklam filmi, TV ve dijital kanallarda yayında olacak.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=Fpjffi5KsMw