İTO Sigortacılık Meslek Komitesi’nden SAİK’e ziyaret

İTO ( İstanbul Ticaret Odası ) Sigortacılık Meslek Komite Başkan ve üyeleri, 11 Ekim 2019 Tarihinde İstanbul’da TOBB SAİK Yöneticileri ile bir araya geldi. Komite SAİK’e destek olacaklarını açıkladı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “İTO ( İstanbul Ticaret Odası ) Sigortacılık Meslek Komite Başkan ve üyeleri, 11 Ekim 2019 Tarihinde İstanbul’da TOBB SAİK Yöneticileri ile bir araya gelmişlerdir. İcra Komitesi Yönetimine seçilmelerinden dolayı hayırlı olsun amaçlı da olan görüşmede, Meslek Komitesi Üyeleri TOBB SAİK’in Sigorta Acentelerinin en üst çatı örgütü olduğu olgusuyla SAİK’in çalışmalarına her zaman destek olacaklarını belirtmişlerdir.

Meslek Komitesi üyelerine TOBB SAİK çalışmaları hakkında bilgi aktaran Komite Yöneticileri, Sigorta Meslek Komiteleri, Acente Dernekleri ile göreve geldiklerinden bu yana yoğun iletişim kurduklarını ve bunun mesleki olarak faydalarından söze ederek, önümüzde ki dönemde de yoğun işbirliği ve iletişimi sürdüreceklerini iletmişlerdir. Toplantı Sigorta Acenteleri ve mesleki konularla ilgili karşılıklı istişarelerle tamamlanmıştır. Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu ve SAİK Daimi Üyesi Hakan Ülken ile İTO Yönetim Kurulu Üyesi Adil Coşkun da katılmışlardır.” denildi.