KASİDER üyeleri ilk kez bir araya geldi

Kadın Sigortacılar Derneği’nin (KASİDER) tüm üyelerinin davetli olduğu ilk buluşmasını, 19 Ekim  Cumartesi günü Quick Sigorta sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen kahvaltı organizasyonuna konuk olan Binnur Zaimler, iş astrolojisi konusunda tüm katılımcılara önümüzdeki dönemde iş hayatımızda bizleri bekleyen değişimler konusunda  bilgi sundu .

Yönetim Kurulu Başkanı Sema Tüfekçiler, KASİDER olarak yapmış oldukları tüm faaliyetleri ve gelecekteki hedef çalışmalarından bahsederek sözü Dernek kurucu üyelerine bıraktı. İK Direktörü, Mentor Programı Direktörü, Sosyal Medya & Web Direktörü, Üyeler Direktörü, Eğitim Direktörü ve Hukuk İşleri & Uyum Direktörü sorumlu oldukları alanlarda  yapmış oldukları tüm  çalışmaları üyeler ile paylaştılar. Hemen ardından katılımda bulunan tüm üyeler KASİDER’den beklentilerini ve dernek çatısı altında yapmak istedikleri faaliyetlerini paylaştılar.

KASİDER’in kadın ve erkeğin her alanda eşit olduğu misyonu  ile yola çıktığını hatırlatan Tüfekçiler, ayrımcılık istemediklerini ve tek hedeflerinin eşitlik olduğunu vurgulayarak, birlikte çok daha güzel işler yapacağız diyerek, Binnur Zaimler’e, etkinlik sponsoru olan Quick Sigorta’ya ve tüm kadın üyelerine teşekkürlerini iletti.