SAİK yönetiminden KKTC’ye ziyaret

TOBB SAİK Yönetimi 25 Ekim 2019 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) ziyarette bulundu. İcra Komitesi Yöneticileri öncelikle Kıbrıs Türk Ticaret Odasına yaptıkları resmi görüşmede, Oda yöneticileri ile bir araya geldi. Görüşmede Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki sigorta sektörü konuları ve Acentelerin yerel sorunları ile genel sorunlar istişare edildi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “TOBB SAİK Yönetimi 25 Ekim 2019 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne eksiksiz katılım ile bir ziyaret gerçekleştirmişler. İcra Komitesi Yöneticileri öncelikle Kıbrıs Türk Ticaret Odasına yaptıkları resmi görüşmede, Oda yöneticileri ile bir araya gelmişler. Görüşmede Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki sigorta sektörü konuları ve Acentelerin yerel sorunları ile genel sorunlar istişare edilmiş.
Toplantıya Oda Yönetim Kurulu ÜyeleriSerhan Kombos, Vargın Varer ve Oda Medya ve İletişim uzmanı Gözde Öz ve diğer yetkililer katılmışlar. İcra Komitesi Üyeleri bu görüşmenin ardından Kıbrıs Türk Sanayi Odasında da yine TOBB SAİK adına resmi bir ziyarette bulunmuş ve Oda Başkanı Candan Avunduk, Yönetim Kurulu As Başkanı Metin Uluğ Yönetim Kurulu Üyesi Çavlan Paralik ve Yönetim Kurulu Üyesi Didem Erel ile karşılıklı istişarelerde bulunmuşlardır. Her iki toplantıda iki Ülke Bakanlıkları ve TOBB SAİK Yönetimi ile ortaklaşa bir çalışma toplantısı yapılması planlanmış ve kararı alınmıştır” denildi.