AXA Sigorta çalışanlarından “Meme Kanseri Farkındalık” çalışmalarına destek

AXA Sigorta çalışanları, “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık” çalışmalarına pembe bir giysi veya aksesuar kullanarak destek verdi. Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm AXA Sigorta çalışanları 25 Ekim Cuma günü kampanyaya destek amacıyla çektikleri fotoğrafları kampanyanın etki alanını genişletmek amacıyla #pinkoctober ve #AXAfarkında etiketleriyle sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından yayınlanan verilere göre dünyada her yıl 2,1 milyon kadını etkileyen meme kanseri, 2018 yılında 627 bin kadının hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülkemizde de kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanseri, aynı zamanda erken tanıyla tedavi başarısı en yüksek kanser türlerinden biri.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan: “AXA olarak misyonumuz insanların daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak ve bu süreçte her zaman yanlarında olan, güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olmak. ‘Sağlıklı bir yaşam’ odağında gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda da ‘önleyici’ adımlara öncelik veriyoruz çünkü iletişim çalışmalarımızda da ifade ettiğimiz gibi ‘kıymetini kaybetmeden bilme’nin önemine inanıyoruz. Erken tanıyla tedavi başarısı en yüksek kanser türlerinden biri olan meme kanseri konusunda da farkındalığın artması bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Her yıl ekim ayında dünyanın dört bir yanında farklı çalışmalarla desteklenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık” dönemi de bunun için önemli bir fırsat.” dedi.