Quick Sigorta Diyarbakır’da…

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve yönetim ekibi bugün Diyarbakır’da toplantı ve etkinlikler gerçekleştirecek.

Quick Sigorta ekibi bugün saat 11.00’de Diyarbakır, Sur İlçesine bağlı Kervanpınar ve Zorova köylerinde bulunan ilkokulları ziyaret ederek öğrencilere spor malzemesi desteği verecek. Diyarbakır Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Erdal Çiçek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ 10 köyde öğrencilerin spor malzemesi ihtiyacı vardı. Bizden destek istediler. Konuyu Quick Sigorta yönetimine ilettiğimizde son derece olumlu yaklaştılar ve ilk etapta 10 okulun futbol, voleybol ve basketbol topu ihtiyaçlarını karşıladılar. Yarın iki köyü ziyaret ederek bu desteği okullara ileteceğiz” dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise gençlerin ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu belirterek, “Gençlerimizin ihtiyaçları bizim için öncelikli. Bu türde destekleri sağlamak bizi mutlu ediyor. Umarım bu okullardan ilerde bizlere gurur verecek sporcular yetişir” dedi.

FİNANSAL SİGORTALAR TOPLANTISI

Quick Sigorta ekibi İlkokul ziyaretlerinden sonra saat 14.00’de Diyarbakır Plaza Otel’de düzenlenecek olan “Finansal Sigortalar” toplantısına katılacak. Diyarbakır İş Dünyası ve Quick Sigorta acentelerinin katılacağı toplantıda özellikle Kefalet Sigortası ele alınacak. Toplantıda Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve diğer yöneticiler sigortacılık ürünleri ile ilgili bilgiler verip soruları cevaplandıracak.