SAİK bir taahhüdünü daha hayata geçirdi

TOBB SAİK seçim beyannamesindeki bir taahhüdünü daha hayata geçirdiğini duyurdu.  TOBB SAİK sürdürdüğü iletişim ve çalışmaları daha da geliştirmek ve zenginleştirme amaçlı olarak 75 yaş ve üzerinde ve 25 yaş ve altında olan acenteleri belirleyerek, bu meslektaşlarından bilgi ve görüş alınması kararını hayata geçirdi. SAİK, bu karar doğrultusunda  31 ildeki toplam 72 acenteye yazılı bir mektup ileterek, meslek ve sektörle ilgili tüm görüş, talep ve düşüncelerini  kendilerine iletmelerini istedi.

Acentelerin Sesi’nden yapılan açıklamada, 

“TOBB SAİK Yönetimi seçim beyannamelerinde ve çalışma programlarında da olan bir konuyu daha hayata geçirdi.

İcra Komitesi Yönetimi Bölge ve İl bazında olan yoğun toplantılar, Acente Dernekleri, Ticaret Odaları Sigortacılık Meslek Komiteleri , TOBB Sigorta Sektörü İl Delegeleri ile yakın iletişimlere ilaveten bir yeni çalışmayı daha başlattı.

SAİK seçimleri öncesi 3 ağustos 2018 tarihinde Kanal3 Televizyonunda Bekir Özerdem’in canlı yayın konuğu olan SAİK üyesi Özgür Yılmaz’ın bu yeni çalışma hakkında verdiği görüşünü aşağıdaki videonun 6. dakikasından sonraki kısmını izleyebilirsiniz.

Video için tıklayınız.

İcra Komitesi göreve geldiğinden bu yana sürdürdüğü iletişim ve çalışmaları daha da geliştirmek ve zenginleştirme amaçlı olarak 75 yaş ve üzerinde ve 25 yaş ve altında olan Acente Meslektaşlarımızın belirleyerek, bu meslektaşlarımızdan bilgi ve görüş alınması kararını hayata geçirdi.

Adana
Adıyaman
Ağrı
Ankara
Antalya
Bandırma
Bolu
Bursa
Çankırı
Bursa
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Erzincan
Gaziantep
Isparta
İstanbul
İzmir
Kayseri
Kocaeli
Konya
Kütahya
Mersin
Niğde
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Tekirdağ
Tokat
Van

Bu karar doğrultusunda da bu kriterlere uyan yukarıda isimleri yazılı olan 31 ildeki toplam 72 Acenteye yazılı bir mektup ileterek, mesleğimiz ve sektörümüzle ile ilgili tüm görüş, talep ve düşüncelerini TOBB SAİK Yönetimine iletmelerini istedi. Yazıda İcra Komitesinin göreve geldikten sonra meslektaşlarının görüşlerini almak onlara destek olmak amacı ile yaptığı çalışmalara dair kısa bilgilendirme de yapıldı.

72 acenteye gönderilen yazılı metin için buraya tıklayınız.

Faaliyet gösteren tüm Sigorta Acentelerinin görüş ve önerilerinin önemine değer veren ve bu doğrultuda çalışmalar yapan TOBB SAİK Yönetimini doğru bakış açılarından dolayı ekibimiz adına kutluyor ve bu ve benzer çalışmalarım mesleğimiz adına faydalı sonuçlar getirmesini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.