HDI Sigorta iş birliğiyle deprem farkındalığı: ”Sallanmadan Hazırlanalım”

HDI Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı Bahçeşehir Spor Kulübü, ING Basketbol Süper Ligi 9. Haftada karşılaştığı Anadolu Efes müsabakasında seyirciler ve oyuncularla birlikte deprem gerçeğine dikkat çekti.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma İlkeleri arasında 11. Sırada yer alan “Sürdürülebilir Şehir ve Yaşam Alanları” hedefi doğrultusunda, “#SallanmadanHazırlanalım” sloganıyla gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk projesi aracılığı ile düzenlenen farklı etkinliklerle hem tribündeki hem de ekran başındaki izleyicilere deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hatırlatıldı. Ayrıca tribündeki seyircilere el fenerleri dağıtıldı. Maç sırasında ışıkların sönmesiyle, taraftarlar HDI logolu el fenerleriyle salonu aydınlatarak, etkileyici bir görsel şölene imza attı.

Deprem gerçeğine her an hazır olmanın önemine dikkat çeken HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Bahçeşehir Spor Kulübünün yürüttüğü, destekçisi olduğumuz bu proje ile seyirciler nezdinde bir farkındalık yaratmak istedik.  Ülkemizin bir deprem bölgesi olduğunu hiç unutmamak ve gerekli tüm önlemleri almak için hepimize sorumluluk düşüyor” dedi.