Ray Sigorta’ya Great Place to Work sertifikası

Hayata geçirdiği uygulamalarla çalışan güvenini ve memnuniyetini kazanan Ray Sigorta, 18 Kasım itibarıyla Great Place to Work (GPTW) sertifikası almaya hak kazandı. Her yıl düzenlenen, şirket çalışanlarının çalıştıkları kurumu değerlendirdikleri anket sonuçlarına göre şekillenen değerlendirmeler sonucunda Ray Sigorta’ya Great Place to Work Sertifikası 18 Kasım’da takdim edildi.

Great Place to Work sertifikası şirket içerisinde güven kültürü sağlamlaştırmış ve çalışanları tarafından başarılı bulunan şirketlere veriliyor. Bu doğrultuda; şirket içi motivasyonu ve güveni yükseltme konusunda önemli adımlar atan Ray Sigorta, çalışanları için, hem çalışma ortamını hem de çalışma koşullarını gün geçtikçe iyileştirmeye devam ediyor. Ray Sigorta çalışanları esnek yan haklar projesi ile geliştirilmiş BES, kapsamını çalışanın belirleyebileceği bireysel veya aile sağlık sigortası, market alışverişi, benzin, tatil çeki veya kişisel gelişim eğitimleri gibi yeni yan haklar arasından kendine uygun paketi oluşturabiliyor. Çalışanlar, kendi tercihleri doğrultusunda, sahip oldukları mevcut yan hakları devam ettirebiliyor ve bazı yan hakları az alabilirken diğerlerinden daha fazla yararlanabiliyor. Ofis dizaynını da çalışanların rahatını ve verimliliğini gözeterek yenileyen Ray Sigorta; ofis içinde düzenlediği etkinlikler ve sunduğu birçok imkânlar ile çalışan bağlılığını ve memnuniyetini artırmayı hedefliyor.
ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLULUĞU ODAK NOKTAMIZ

Aldıkları sertifikanın aslında 4 yıllık yoğun bir emeğin ürünü olduğunu belirten Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, bu süre içerisinde beraber oluşturdukları güvene dayalı kurum ve ekip kültürünü içselleştirmeyi başardıklarını söyledi. Erdoğan, “Ray Sigorta artık Great Place to Work sertifikasına sahip bir iş yeri. Çalışanlarımızın mutluluğu her zaman odak noktalarımızdan biri oldu ve bunu aldığımız sertifika ile kanıtlamış olduk” diye konuştu. Çalışanların artan güveninin şirket performansına ve müşteri memnuniyetine yansıdığını ifade eden Erdoğan şunları söyledi: “Her bir çalışanımız için mükemmel bir iş yeri yaratma çabamız daha da büyük bir istek ve arzuyla devam edecek. Bizim için mutlu çalışan demek, başarılı şirket demek. Bu sonuçları almamıza vesile olan harika ekibimize çabaları için tekrar teşekkür ediyorum.”

 

GREAT PLACE TO WORK:

Great Place to Work® Enstitüsü, 30 yılı aşkın süredir kurum kültürü konusunda uzmanlaşmış, 5 kıtada ve 60’tan fazla ülkedeki ofisiyle sektör ayrımı olmadan tüm ölçeklerdeki şirketlere yüksek güven kültürüne sahip, güven temelli mükemmel iş yerlerini inşa etmeleri, geliştirmeleri konusunda destek veren bağımsız bir araştırma ve danışmanlık kurumudur.

Great Place to Work® Enstitüsü her yıl 7 bine yakın işletme ve 16 milyondan fazla çalışanı dahil ettiği analizleri ile kurum kültürü alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşımaktadır. Enstitü aynı zamanda güçlü kurum kültürüne sahip ve çalışanları tarafından en iyi işveren olarak tanımlanan şirketleri ödüllendirmekte ve Great Place to Work® olan şirketleri sertifikalandırarak kamuoyu ile paylaşmaktadır.