Fibaemeklilik sağlık sigortası satışına başladı

Fibaemeklilik sağlık sigortası satışına başladı

Emeklilik şirketlerine sağlık sigortası satma yetkisi verilmesinin ardından Fibaemeklilik tamamlayıcı sağlık sigortası satışına başladı.

Emeklilik şirketlerinin de sağlık sigortası satabilmelerine yönelik mevzuat değişikliğinin ardından hazırlıklarını tamamlayarak rekabet kurulundan onay alan Fibaemeklilik, müşterilerine özel sağlık sigortası da sunacak.

Fibaemeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Fibaemeklilik, yenilikçi ürün-hizmet yaklaşımıyla emeklilik sektörüne geçtiğimiz beş yılda önemli bir dinamizm getirdi. Şirket satın almaları, alanında lider kurumlarla iş birliği anlaşmaları ve bireysel emeklilikte bir ilk olan ‘fon market’ uygulamasıyla, hem rekabet gücümüzü artırdık hem de müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesiyle sektörde çıtayı yükseltmenin gururunu yaşadık. Elde ettiğimiz deneyimi bu kez de sağlık sigortası alanına taşıyoruz. Mevzuattaki değişiklikle emeklilik şirketlerine sunulan sağlık branşında satış ruhsatı alma hakkını, Fibaemeklilik için çok önemli bir fırsat olarak gördük. Bugüne dek müşterilerimize emekliliğe giden yolda eşlik ettik ve hayat sigortasıyla destek olduk, artık sağlıklarını da Fiba güvencesi altına alıyoruz, hastalıkta ve sağlıkta yanlarında olma sözü veriyoruz.”

Fiba TamSağlık Sigortası, Allianz işbirliği ve AllClub programı güvencesiyle sunulacak. Fibaemeklilik müşterileri, Allianz’ın genel provizyon sistemi AllClub’ın operasyonel desteğiyle hizmet alacak.

FibaTamSağlık Sigortası poliçesi yatarak tedavi, suni uzuv, tıbbi malzeme, evde bakım ve ambulans teminatları sunuyor. Bunlara ek olarak ayakta tedavi ve 12 ay bekleme süresi olması kaydıyla doğum teminatları da poliçeye eklenbiliyor.

https://www.fibaemeklilik.com.tr/

13.01.2018