“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” için başvurular başladı

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” için başvurular başladı

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Kadınların hayata bakış açılarını fotoğraflarıyla yansıttıkları yarışmaya,18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçıların katılabiliyor. Yarışmanın başvuruları, 14 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek.

53 bin fotoğraf yarıştı

Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e, ilk düzenlendiği 2007 yılından bugüne kadar 13 bini aşkın kadın 53 bin fotoğrafla katıldı. Yarışmaya başvurular Anadolu Hayat Emeklilik ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

“Hayata Dair” temalı yarışmaya, tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en çok dört adet fotoğrafla katılabiliyor.

Bu yılki seçici kurulda Akademisyen ve Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Nihal Kafalı, Fotoğrafçı ve Yazar Çerkes Karadağ ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Birinciye 5 bin TL ödül

Sonuçları 4 Nisan 2018 tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesi anadoluhayat.com.tr ve tfsfonayliyarismalar.org.tr adresinde yayımlanacak olan yarışmanın birincisi 5 bin, ikincisi 3 bin, üçüncüsü 2 bin TL ödül alırken üç esere de 750 TL değerinde mansiyon ödülü verilecek.

 http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=334