Sigortam.net, Bakırköy Basket Kulübü’ne sponsor oldu

Sigortam.net, Bakırköy Basket kulübüne sponsor oldu

Sigortam.net, Türkiye’de basketbol altyapısına destek olmak ve gençlerin bu spora özendirilmesini desteklemek amacıyla Bakırköy’ün ilk profesyonel basketbol kulübü Bakırköy Basket’in forma ve isim sponsorluğunu üstlendi.

Sigortam.net CEO’su Tahsin Gürdoğan ve Bakırköy Basket Kulübü Başkanı Murad Geyimci’nin katıldığı törenle imzalanan sözleşme kapsamında Sigortam.net takımın forma ve isim sponsorluğunu üstlendi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Tahsin Gürdoğan, “Ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra toplumsal yaşama katkı sağlayacak çalışmalarda da güçlü bir şekilde var olmak için çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir nüfusa sahip ülkemizde gençlerin spora özendirilmesi, daha sağlıklı, bilinçli ve geleceğe güvenen nesillerin yetiştirilmesi açısından çok önemli. Bir takım oyunu olan basketbol bu anlamda önemli bir potansiyel sunuyor. Bu nedenle ‘spora katkı için sporcuya yatırım’ anlayışıyla hareket eden ve son dönemdeki artan başarı grafiğiyle dikkat çeken Bakırköy Basket takımı ile bir araya geldik” dedi.

Bakırköy Basket Kulübü Başkanı Geyimci ise, “Yönetim olarak amacımız Türk basketboluna ve Türk sporcusuna yatırım yapmak. Bu yolda bize destek veren İLAB Holding ve Sigortam.net ailesine teşekkürlerimizi sunuyorum. İnanıyorum ki uzun süren bir birlikteliğe imza atacağız.” dedi.