Anadolu Hayat Emeklilik Acente ve Direkt Satış Zirvesi: “Birlikte Tüm Hedefleri Aşarız”

Anadolu Hayat Emeklilik, her yıl düzenlediği Acenteler Zirvesi ve Direkt Satış Zirvesi toplantılarını bu yıl “Birlikte Tüm Hedefleri Aşarız” sloganıyla gerçekleştirdi.

Toplantılarda konuşan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, geçen yılın faaliyetlerini ve sonuçlarını değerlendirip 2018 yılının hedeflerini paylaştı.

“Sektörle birlikte büyüyoruz”

Genel Müdür Erkan, 2017’nin, Anadolu Hayat Emeklilik’in bireysel emeklilik sektöründeki öncü konumunu pekiştirmeyi sürdürdüğü verimli bir yıl olduğunu belirterek şunları söyledi: “Öte yandan sektör büyümeye devam ediyor. Otomatik katılımla birlikte 3,5 milyon çalışan sisteme dahil oldu ve bireysel emeklilikle otomatik katılımdaki toplam katılımcı sayısı 10,4 milyonu aştı. Otomatik katılım, yeni fazıyla birlikte sektörü büyütmeye devam edecek. Dolayısıyla her zamankinden daha çok çalışacağımız bir döneme giriyoruz.”

Anadolu Hayat Emeklilik’in dengeli ve kârlı büyümesini sürdürerek bireysel emeklilik branşında 1 milyon 150 bin katılımcı sayısına ve devlet katkısı dâhil 14,7 milyar TL fon büyüklüğüne; hayat sigortaları branşında ise, 575 milyon TL’lik prim üretimine ulaştığının bilgisini veren M. Uğur Erkan, “2017 yılı itibarıyla faaliyete başlayan otomatik katılımın yeni fazıyla birlikte 1 milyon 400 bin çalışanın sisteme katılımını öngörüyoruz. Bu süreçte en büyük desteği ise acentelerimiz ve direkt satış ekibimizden alacağız. İnanıyorum ki 2018 yılı hem hayat sigortaları hem de bireysel emeklilik branşlarında yeni başarılarla taçlandıracağımız bir yıl olacak” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın