Ortak yaşam alanları Anadolu Sigorta güvencesinde

 

Anadolu Sigorta, site ve apartman gibi toplu yaşam alanlarında gerçekleşecek riskler ile buralardaki yöneticilerin sorumluluklarını da içeren geniş kapsamlı “Site/Apartman Yönetimi Ortak Alan Paket Sigortası”nı sigortalıların hizmetine sundu.

Poliçeyle ortak yaşam alanları ve bu alanlarda bulunan demirbaşlar, elektronik cihazlar, makine-tesisatlar, nakit para ve kıymetli evrak ile cam, reklam panosu, totem gibi kıymetler, yangından depreme, sel-su baskınından doluya, elektronik cihaz arızalarından makine kırılması hasarlarına, cam kırılmasından, hırsızlığa kadar pek çok riske karşı teminat altına alınıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, “Şehirleşme ve modernleşmeyle birlikte kalabalık nüfusları barındıran sitelerin de sayısı hızla artıyor. Bu siteler ve apartmanlar her gün yangından fırtına ve doluya, hırsızlıktan sel-su baskınına kadar sayısız riskle karşı karşıya kalıyor. Toplu yaşam alanları için geliştirdiğimiz Site/Apartman Yönetimi Ortak Alan Paket Sigortası” ile tüm bu risklere karşı güvence verirken, apartman ve site yöneticilerinin sorumlulukları, üçüncü şahıslara olan sorumluluklar, taşınan para, işveren sorumluluk, emniyeti suiistimal, elektronik cihaz, makine kırılması, cam kırılması gibi pek çok riski de tek bir poliçeyle teminat altına alıyoruz” dedi.