Axa Sigorta’dan yeni müşterilerine Hopi avantajı

Axa Sigorta yeni müşterisi olacak Hopililere kasko ürünlerinde poliçe primi üzerinden yüzde 5 Paracık kazanma olanağı sunuyor.

Axa Sigorta, Türkiye’nin en büyük alışveriş ve sadakat platformu olan Hopi ile işbirliği yaparak yeni müşterilerine yeni bir avantaj sunuyor. İşbirliği kapsamında Axa Sigorta’nın ürün ve hizmetlerinden yeni yararlanmaya başlayan Hopililer, axasigorta.com.tr’den veya Axa Sigorta acentelerinden satın alacakları kasko ürünlerinde poliçe primi üzerinden yüzde 5 Paracık kazanacak, kazandıkları Paracıkları Hopi dünyasındaki 100’ü aşkın markadan alışveriş yaparken kullanabilecekler.

Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken

Bu işbirliği ile Hopi platformunda sigorta sektörünü temsil eden ilk ve tek şirket olduklarının altını çizen Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “5 milyonu aşkın üyesi bulunan ve Boyner Grup güvencesiyle tüketicilerle buluşan Hopi, geniş müşteri tabanı ve gelişmiş CRM yetenekleriyle acentelerimiz için de yeni müşteri kazanımı ve çapraz satış anlamında önemli bir değer yaratacak. Bu sebeple çok verimli bir işbirliğine imza attığımıza inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde Hopililere farklı ürün ve hizmetlerimize yönelik yeni kampanyalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.