Unico Sigorta, “Motorcu Dostu Trafik Projesi”ne destek oldu

Unico Sigorta, Aytemiz Petrol’ün hayata geçirdiği, trafikteki motosiklet ve öteki taşıt kullanıcılarının birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması için, planlı, programlı, sürekli ve sürdürülebilir bir şekilde çaba göstermeyi hedefleyen “Motorcu Dostu Trafik” sosyal sorumluluk projesinin destekçilerinden oldu.

Projenin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi: “Unico Sigorta olarak, motosiklet kaskolarında sektörün en büyük oyuncularından biriyiz. Bu alanda öncülerden olmamız, bize aynı zamanda bir sorumluluk da yüklemektedir. İşimizi en doğru şekilde yapmaya çalışmamızın yanı sıra, trafikte yer alan tüm araç sürücülerine yönelik farkındalık oluşturmak ve kamusal duyarlılığın arttırılmasına yönelik projelerde yer almak ana hedefimiz. Motorcu Dostu Trafik Projesi’nin destekçilerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz.”

Kendisinin de bir motosiklet sürücüsü olduğunu belirten Tabakoğlu, trafikte en büyük eksikliğin karşılıklı saygı ve empati olduğunu anımsatarak, yaşanan can kayıplarının azaltılması adına bilinçlendirme projelerinin destekçisi olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.