Auto King’in yeni CEO’su Ertuğrul Bul

Sektörün deneyimli isimlerinden Ertuğrul Bul, Auto King’e CEO olarak atandı. Ertuğrul Bul, yeni görevine 7 Ağustostan itibaren başladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde Bölge Planlama mastırı yapan ve ardından Ziraat Bankası Bankacılık ve Sigortacılık Okulu’nda eğitim alan Ertuğrul Bul, profesyonel kariyerine Ziraat Bankası’nda başladı. Çalışma hayatına Garanti Bankası ve Garanti Sigorta’da devam eden Ertuğrul Bul, Garanti Sigorta’da CMO, CCO ve CFO gibi görevlerde bulundu. Ardından TEB Sigorta’ya CEO olarak atanan Bul, daha sonra Zurich Sigorta, Sigorta Dükkanım ve Fu Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlık şirketlerinde CEO olarak görev yaptı.

Auto King’in yeni CEO’su Ertuğrul Bul, konuya ilişkin şunları söyledi: “Auto King ailesine katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. “Türkiye’nin Yetkili Servisi” sloganıyla yola çıkan Auto King, her geçen gün, tüketicisine biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyor. Auto King’e uzun yıllardır kazandığım deneyimleri aktarmak için sabırsızlanıyorum. Müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere ve hizmet kalitemizi standartların üzerine taşıyacak yeniliklere imza atmayı hedefliyorum” dedi.

Auto King

Türkiye genelinde, tüm otomobil markalarının mini onarım, orta- ağır hasar onarımı, mekanik ve periyodik bakım uygulamaları, oto boya koruma ve bakım hizmetleri, lastik satış ve servis hizmetleri konularında faaliyet gösteren Auto King, aynı zamanda mini onarım ve mobil parça onarım konseptlerinin dünyadaki ilk entegre uygulayıcısı olarak tanınıyor. Auto King, ülke genelinde 54 servis merkezi ve yurt dışında Rusya, Yunanistan, KKTC olmak üzere toplam 57 noktada hizmet veriyor.