Ofisim – AcerPro işbirliğinden acente yazılımı

 Bulut bilişim alanında yenilikçi çözümler sunan Ofisim, imza attığı yeni işbirliğiyle 16.000 sigorta acentesinin verimliliğine katkı sağlamayı hedefliyor.

Firma, AcerPro aracılığıyla, esnek yazılım geliştirme platformu PrimeApps üzerinde üretilecek yazılımlarla, sektörün ihtiyacını karşılamayı ve sigorta sektöründeki dijitalleşme skoruna katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ofisim Genel Müdürü Serdar Turan, “Sektörün en saygın şirketlerinden AcerPro’yla imza attığımız işbirliğiyle sigorta sektörü gibi önemli bir alanda ortak dikey çözümler geliştireceğiz. AcerPro’nun sektörel bilgi ve deneyimiyle PrimeApps platformumuzun yetenekleri birleşince sektörü ileri taşıyacak ve firmaların dijital dönüşümüne katkı sağlayacak çözümler oluşacak. Ortaya koyacağımız başarılı çalışmalar farklı sektörler için de ilham kaynağı olacak” dedi.

AcerPro Genel Müdür Yardımcısı Burak Gündüz ise şunları söyledi: “Ofisim’in esnek ve hızlı yazılım geliştirme platformu PrimeApps’in ihtiyaçlarımızı karşıladığını net biçimde gördük. Hem yurt içinde hem de yurt dışında çok sayıda müşterimize, bulut tabanlı ve gerektiğinde kurulum opsiyonu da olan sigortacılık yazılımlarını hızla ve birçok avantajla sunacağız. PrimeApps platformuyla geliştirdiğimiz yazılımlarla sigorta sektöründe operasyonu azaltacak, maliyetleri düşürecek ve satış aktivitelerini destekleyeceğiz” dedi.

Ofisim ve AcerPro, sigortacılık alanındaki ilk ürünlerini 2018 sonbaharında piyasaya sunacak; ilk yılın sonunda 1000 acentenin bu yazılımı kullanması hedefleniyor. Orta ve uzun vadede 16.000 sigorta acentesinin verimliliğine katkı yapılması amaçlanan işbirliğinin 2019 yılındaki hedefinin ise Türkiye dışındaki pazarlara açılmak olduğu belirtiliyor.