İstanbul Uluslararası Sigortacılık Konferansı 4-5 Ekim’de

Sigorta Tatbikatçıları Derneği tarafından her yıl Ekim ayında düzenlenen ve yerli yabancı birçok sektör profesyonelinin katıldığı İstanbul Uluslararası Sigortacılık Konferansı bu yıl 10. kez düzenleniyor. 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde Milli Reasürans’ın Teşvikiye’de bulunan binasında gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan konferansın ilk gününde 2 ayrı oturumda “Katastrofik Riskler ve İklim Değişikliği” ve “Teknoloji Sigorta Sektörünü Nasıl Etkiliyor” başlıkları ele alınacak. Sigorta şirketlerinden ve farklı alanlardan gelen uzmanlar söz konusu alanlarla ilgili gelişmeleri ve yenilikleri ele alacak.

Konferansın ikinci gününde ise Hekim Sorumluluk, Alacak Sigortaları ve Trafik Sigortası Riskli Sigortalılar Havuzlarını konu alan “Sigorta Havuzları” workshop çalışması gerçekleştirilirken yurtiçi ve yurtdışından gelen şirket ve kurum temsilcilerinin ikili görüşmeleri olacak. Yoğun bir katılımın beklendiği konferans bu alanda yapılan en önemli etkinlikler arasında yer alıyor.

10’uncu Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı’nın açılış konuşmalarını Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanı Fahri Altıngöz, Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı, Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanı Mete Güler, Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Mehmet Akif Eroğlu yapacak.

Konferansın ilk gününde yapılacak oturumlardan “Katastrofik Riskler ve İklim Değişikliği” ne , Prof.Dr. Mikdat Kadıoğlu – İTÜ , Andreas Vossberg -Munich RE , Gero Michel – Chaucer , Dr.Selim Üçer , John Alarcon ve Tobby Wemyss – Willis Tower Watson panelist olarak katılırken Menekşe Uçaroğlu – IUC moderatör olacak, “Teknoloji Sigorta Sektörünü Nasıl Etkiliyor” oturumuna ise Dr. İsmail Kızılbay – Quick Sigorta , Yalçın Terlemez – Ak Sigorta , Raymond Kairouz – Chedid RE , Uğur Tozşekerli – Aegon Emeklilik ve Yaşam , Fuat Satır – Techsin sunumlarıyla katılırken moderatörlüğü Mehmet Kalkavan – TSEV yapacak.

İkinci gün yapılacak workshopta Moderatör Ahmet Yaşar – Quick Sigorta , Konuşmacılar ise Emre Özer – Coface Sigorta , Tayfun Altıntaş – Güneş Sigorta, Hilmi Karamercan – Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu olacak, katılımcılarda soru ve yorumlarıyla katkıda bulunacak.

Türkiye ve dünyadan çok değerli katılımcıların kayıt yaptırdığı 10’uncu Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı’na http://www.iiicturkey.com/register.php adresinden kayıt yaptırabiliyor. Konferansta simultane tercümede yapılacak.