10. Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı’na büyük ilgi

Sigorta Tatbikatçıları Derneği(STD) tarafından her yıl Ekim ayında düzenlenen ve yerli yabancı birçok sektör profesyonelinin katıldığı İstanbul Uluslararası Sigortacılık Konferansı önemli isimleri buluşturuyor.

Koruma açığının kapatılmasına odaklanan 10. Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı, Türkiye ve dünya sigorta ve reasürans piyasalarından önemli isimlerin katılımıyla dün start aldı. TSB Genel Sekreteri M. Akif Eroğlu “Katastrofik Riskler ve İklim Değişiklikleri ile Sigorta Sektörüne Teknolojinin Etkileri” konulu ilk panelde Türkiye sektörü ve BES’in güncel rakamlarını ve sorunlarını katılımcılarla paylaştı.

Milli Reasürans’ın Teşvikiye’de bulunan binasında gerçekleştirilen buluşmanın bugünkü programınına da yoğun katılım bekleniyor. Bugünkü “Sigorta Havuzları” workshop çalışmasında Moderatör Ahmet Yaşar – Quick Sigorta , Konuşmacılar ise Emre Özer – Coface Sigorta , Tayfun Altıntaş – Güneş Sigorta, Hilmi Karamercan – Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu olacak, katılımcılarda soru ve yorumlarıyla katkıda bulunacak.