AXA, Liverpool FC’nin küresel sigorta partneri oldu

Fransız sigorta devi AXA, futbol dünyasının önemli kulüplerinden İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool Futbol Kulübü’nün küresel sigorta ortağı olarak anlaşma imzaladığını duyurdu.

Fransa merkezli sigorta şirketinin yaptığı açıklamaya göre, 18 kez İngiliz futbol şampiyonunun küresel bir sigorta ortağı haline gelmesi, markanın görünürlüğünü artırmak ve profilini dünya çapında sporseverler arasında yükseltmek için sponsorluk stratejisinin bir parçası. Anlaşmanın finansal şartları açıklanmadı. Sigortacı, her iki kuruluşun da sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etme hedefinin ortaklaşa desteklenmesine yardımcı olacak alakalı içerikler oluşturmak için futbol kulübünün oyuncuları, menajerleri, koçları ve sağlık profesyonelleri ile yakın bir şekilde çalışacak.

AXA CEO’su Thomas Buberl, “Bizim gibi Liverpool’da uzun ve gururlu tarihi, güçlü topluluk duygusu ve durmaksızın mükemmeliyet arayışıyla tanınan kendi alanlarında lider. Müşterilerimizin asla yalnız yürümeyeceğinden emin olmaya devam ettikçe, hem sahada hem de saha dışında ortak başarılar elde etmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.
Liverpool FC’nin Genel Müdürü Billy Hogan ise, “Sektöründe bir dünya lideri olarak AXA, özel bir uzun vadeli ilişki için temelleri sağlayacak olan emelleri ve değerleri paylaşıyor. Birlikte dünyaya hayranlarımız için gerçekten özel deneyimler yaşamak için çalışacağız” şeklinde konuştu.