Mapfre, Amazon üzerinden sigorta satacak

İspanyol sigorta devi Mapfre, e-ticaret devi ABD’li Amazon üzerinden sigorta satmak üzere anlaşma imzaladığını duyurdu. grupoaseguranza’da yer alan habere göre, anlaşma ilk olarak sadece İspanya pazarında gerçekleştirilecek ancak daha sonra şirketin bulunduğu uluslararası pazarların geri kalanına yayılacak.

Anlaşmanın temel ekseni, Amazon’da Mapfre’nin “Sanal Ofisi” nin açılması üzerine gerçekleşti. Amazon.es kullanıcıları sigorta şirketinin ana teklifini oluşturan sigorta ürününü ayrıntılı olarak görecekler ve satın alma yapabilecekler.

Mapfre ayrıca, ailelerinin destek ve bakımı için Amazon programı olan Amazon Familia ile işbirliği yapacak ve çok aktif bir mevcudiyete sahip olacak ve çocuklarının doğumundan veya evlat edinilmesinde yeni ebeveynlere yardımcı olacak. Mapfre Iberia’nın Bölge CEO’su José Manuel Inchausti, “Anlaşmayı, kullanıcıları ve gelecekteki müşterilerimizle çok kişiselleştirilmiş bir deneyim inşa etmemizi sağlayacak çok stratejik, uzun vadeli ve genişletilmiş bir plana yükseltmek istedik. Bu, hayatlarına ve özellikle de ailelerinin hayatlarına değer katacak.” dedi.