MAPFRE Sigorta’dan “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası”

MAPFRE Sigorta, “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası” kapsamında sunduğu teminatlarıyla müşterilerinin evlerinde gönül rahatlığıyla yaşamalarını katkıda bulunmayı hedefliyor. Petek temizleme, kombi – klima bakımı, halı yıkama, paket taşıma gibi gündelik hayatta her an ihtiyaç duyabilecek hizmetleri kapsayan ev yardım paketi de sigortalıların hayatını kolaylaştırıyor.

MAPFRE Sigorta’nın Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası, doğal afet, yangın, hırsızlık, yakıt sızması, su basması, duman gibi teminatlara ek olarak, kira kaybı, taşınma masrafları, sabit dekorasyon, elektronik cihaz teminatı cam ve ayna kırılması gibi riskleri kapsıyor. MAPFRE Sigorta ayrıca, sadece sık karşılaşılan tehlikelere karşı değil, kara, hava ve deniz taşıtlarının eve çarpması gibi nadir görülen ancak yaşandığında çok büyük çapta hasar yaratan durumlara karşı da koruyor. Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası, evde ve eşyalarda oluşan hasarları gidermenin yanı sıra, deprem sonrası enkazın kaldırılması gibi hasar sonrası karşılaşılabilen giderleri de güvence altına alıyor.

Kombi bakımından halı yıkamaya ev yardım hizmetleri

MAPFRE Sigorta, Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası kapsamında sigortalılara petek temizleme, halı yıkama, koltuk temizleme, montaj, paket taşıma, kombi ve klima bakımı hizmetleri gibi hizmetler de sunuyor.