SAİK yönetimi ESAD’ın düzenlediği sektör buluşmasında

Ege Sigorta Acenteleri Derneği (ESAD) tarafından 10 Kasım 2018’de Kuşadası’nda Sigorta Acenteleri ile sektöِr temsilcilerinin de kat‎ıldığı bir toplantı‎ düzenlendi.

Toplantıda SAİK Başkanı Levent Korkut’a teşekkür plaketi verildi.

Sektörde karşılaşılan sorun ve çözümlerinin konuşulduğu toplantıya davetli olarak SAİK Üyeleri ile TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak Bilgilendirme Yönetmeliği ve yeni çıkan KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) ile bu iki konunun sigorta acenteleri açısından önem ve detayları görüşüldü.

Acentelerin Sesi’nde yapılan açıklamada, “SAİK yeni yönetimi bu toplantı ile birlikte Türkiye’de göreve geldiği 50 günlük süre boyunca seçimler öncesi vaadi olan tüm Türkiye’yi kucaklama projesi kapsamında bu toplantı ile bu kadar kısa bir sürede bölgesel olarak dördüncü kez meslektaşları ile bir araya gelmiştir. SAİK yönetiminin kısa sürede gerçekleştirdiği özverili çalışmalar ve katılımlar için kendilerini Acentelerin Sesi Ekibi olarak kutluyoruz. Aldığımız bilgileri sizlerle paylaşıyor ve SAİK Yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı mesleğimize sahip çıkma yönünde gösterdikleri çaba için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dendi.