HDI Sigorta Hatay’ın Melekleri’ne sponsor oldu

HDI Sigorta, Türkiye’nin kadın basketbolunda önce gelen kulüplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kurulduğu günden bugüne çeşitli spor dalları ve birçok farklı ligde mücadele eden takımlara verdiği sponsorluk desteği ile Türkiye spor dünyasına katkı sağlayan HDI Sigorta, 25 Kasım Pazar günü saat 13.00’da HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HDI Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldığı bir lansman toplantısı gerçekleştirdi.

Sponsorluk anlaşmasına yönelik duygu ve düşüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bugün her zaman gururlandığımız kadın basketbol takımımız adına önemli bir gün. HDI Sigorta ile nice başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Şu an Avrupa’da en çok konuşulan takım olarak dikkat çekiyoruz. Ailemize yeni katılan HDI Sigortanın hem bizlere emeği geçecek hem de kalpleri maçlarda bizlerle birlikte atacak. Taraftar ve destekçi sayımız gün geçtikçe arttırıyoruz ve bu da bizi onurlandırıyor. Desteğiniz için teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HDI Sigorta’nın Türkiye’de birçok spor branşına destek verdiğine dikkat çeken HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “HDI Sigorta olarak bugüne kadar çeşitli branşlarda yer alan kulüplere sayısız destek verdik. Elimizden geldiğince Türk sporunun yanında olmaya devam etmeyi hedefliyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile gerçekleştireceğimiz forma sponsorluğu için heyecan duyuyoruz. Son yıllarda büyük başarıların altına imza atan Hatay’ın Melekleri’nin yanında olmak bizleri ayrıca gururlandırıyor. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.