Aviva’dan abonelikle çalışan sigorta poliçesi

İngiliz sigorta devi Aviva, “endüstride bir ilk” olarak nitelendirdiği AvivaPlus olarak adlandırılan bu yeni ürün çıkardı.  insurancebusinessmag’da yer alan habere göre,  yeni ürün ev ve araba sigortalarında abonelik usulü yapılabilen ve yenilenebilir bir fiyat garantisi sunuyor. AvivaPlus olarak adlandırılan bu yeni ürün, ev ve araba sigortası için yenilenebilir bir fiyat garantisi sunuyor ve mevcut poliçe sahiplerinin bir sonraki yenilemede eşdeğer yeni bir müşteriden daha iyi bir fiyat almasını sağlıyor. Esnek sigorta teminatı olan üründe faizsiz aylık ödemeler ve politikaları iptal etme veya değiştirme konusunda herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Aviva UK’den Andy Briggs, “Tüketicilerin sigorta sektörünün onları dinlemesini istediklerini biliyoruz, bu yüzden binlerce müşteriyle birlikte çalışarak sigortaların ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabildiğini ve modern yaşamları için istedikleri esnekliği sağlayabileceğini anladık. AvivaPlus, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ve test edilen bir sigorta yenilemesidir ve şimdi mevcut ürünlerimizin yanında kullanıma sunuluyor. Abonelik hizmetleri gibi, müşterilerin de ücret ödemeden istedikleri sıklıkta teminatlarını değiştirmelerini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.” dedi.

Londra merkezli firma, AvivaPlus’un doğrudan sigorta şirketlerinden, aviva.co.uk internet adresinden, online müşteri portalı MyAviva veya iletişim merkezleri aracılığıyla satın alınabileceğini belirtti.

Aviva UK dijital yönetim direktörü Blair Turnbull ise, “AvivaPlus, yeniliklerimize olan bağlılığımız ve yatırımlarımızla, müşterilerimiz için işleri daha kolay ve hızlı hale getiren, devam eden dijital stratejimizde önemli bir kilometre taşı. Bu, yolculuğumuzun bir devamıdır ve gelecekte müşterilerimize nasıl ürün sunabileceğimiz konusunda bir adım değişikliğini temsil etmektedir.” şeklinde konuştu. Zaman içinde şirket AvivaPlus’a başka avantajlar ve sigorta türleri eklemeyi hedeflediğini de belirtti.