Generali Sigorta acenteleri Küba’da buluştu

Mart-Ağustos 2018 dönemini kapsayan 6 aylık kampanya sonucunda hedefe ulaşan 30 Generali Sigorta acentesi Karayipler’in incisi Küba’da bir araya geldi. Generali Sigorta’nın CEO’su Maurizio Pescarini, Generali Sigorta’nın Baş Genel Müdür Yardımcısı Patrick Savre ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve 5 gece 7 gün süren buluşmaya 30 acente katıldı.

2.2 milyon nüfusuyla hem Küba’nın hem de Karayipler’in en büyük şehri olan Havana’daki şehir turuyla başlayan gezinin diğer günlerinde acenteler; verimli topraklarıyla bilinen yemyeşil Pinar Del Rio ve Küba’nın Matanzas kentinde yer alan tatil yöresi Varadero’da keyifli vakit geçirerek, coğrafyanın tarihi, kültürü, yemekleriyle ilgili bilgiler aldı.

Generali Sigorta’nın Baş Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir: Acentelerimizle beraber geçirdiğimiz her gezi bizim için ayrı bir deneyim. Acente gezilerimiz, değişik kültürleri keşfetmenin yanında aramıza yeni katılan acentelerimizin de bizleri tanıması açısından çok değerli. Beraber geçirdiğimiz zamanlarda acentelerimizin bizlerden beklentilerini daha net görme fırsatı yakalıyoruz. Küba gezimizi, acentelerimizin uzun süren kampanyanın ardından keyifle geçirmeleri için özenle planladık. Acentelerimizle, Küba’nın tarihi, sosyal hayatı ve eğlence hayatını görme fırsatı yakaladık. Bunun yanında, acenteleriniz için özel olarak kiralanan katamaran ile Küba’nın muhteşem denizi ve adalarının keyfini çıkardık. 2018’de kampanyalara bağlı olarak düzenlediğimiz gezilerimize 2019’da da devam edeceğiz. 2019 için kampanya hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız, kampanyalarla acentelerimizin gelirlerini artırmak aynı zamanda dünyanın farklı lokasyonlarını beraber keşfetme fırsatını sunmak olacak.