Sigorta Cini’nden günde 1,5 TL’ye “Tamamlayıcı Sağlık”

Sigorta Cini, 2019 yılının ilk kampanyası “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile günde sadece 1,5 TL’ye SGK’lılara özel, anlaşmalı özel hastanelerde fark ödemeden ayrıcalıklı sağlık hizmetleri sunuyor. Üstelik Sigorta Cini’nden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran herkese mini check – up hediye ediliyor. Perakende zinciri olarak 16 ilde 37 mağazasıyla hizmet veren Sigorta Cini, yılın ilk çeyreğinde geçerli olacak, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ kampanyası ile poliçenin alındığı sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu özel hastanelerde fark ücreti ödemeden tedavi olma imkânı sunuyor.

Özel sağlık kurumlarında SGK kapsamında sağlanan ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’, herkese sağlık dolu bir gelecek yaratma fırsatı sunuyor. Her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiği inancıyla hizmet veren Sigorta Cini, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ile sağlığınızı güvence altına alıyor.

15 Ocak – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında sunulan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile SGK geçen özel hastanelerde on defa ücretsiz ayakta tedavi, limitsiz yatarak tedavi, yenileme garantisi ve doğum teminatı hizmetlerini fark ücreti ödemeden alabilirsiniz. Tüm bu avantajlara ek olarak Sigorta Cini Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran müşterilerine poliçe kapsamında mini check-up hediye ediyor. Bununla birlikte, SGK ile anlaşmalı hastanelerin ve doktorlarının bu ürüne sahip sigorta şirketi ile de anlaşmalı olması gerekiyor.

Sigorta Cini Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın sunduğu mini check-up paketinde ise doktor değerlendirmesi, tam kan sayımı, akciğer grafisi, tam idrar tahlili, sedimatasyon, açlık kan şekeri, EKG ve total kolesterol ölçümlerini içeriyor.