SAİK yöneticileri ANSADER toplantısına katıldı

SAİK yönetimi temaslarına hız kesmeden devam ediyor. SAİK Başkanı Levent Korkut ve ekibi 20 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Sigorta Acenteleri Derneği (ANSADER) toplantısına katılarak, dernek üyelerinin sorunlarını yakından dinleme şansı buldu.

Acentelerin Sesi Ekibi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Meslektaşlarımız;
Bugün İstanbul Anadolu Yakası Sigorta Acenteleri Derneği (ANSADER) , dernek üyeleri ve bölge meslektaşlarının katılımıyla mesleki sorunlar ve sektör değerlendirmesi yapmak adına Kalamış ta bir organizasyon gerçekleştirmiş olup ilgili organizasyona SAİK başkanı Sn.Levent KORKUT, SAİK üyesi Sn. Özgür YILMAZ ve SAİK yedek üyesi Sn. Cem CİHAN davet edilmişlerdir.

Toplantının açılış konuşmasını ev sahipliğini yapan ANSADER’in yönetim kurulu başkanı Sn. Mehmet TUNGA yapmış ardından Sn. Özgür YILMAZ ve Sn. Levent KORKUT ta göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirmiş oldukları mesleki faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.

Toplantı katılımcı meslektaşlarımızın tebrik, temenni ve soruları ile devam etmiş ardından bu güzel organizasyonun hatırlanması adına toplu fotoğraf çekilerek sonlandırılmıştır.

Öncelikle sigorta acentelerinin hak ve menfaatlerini korumak adına vaktini ayırarak mesleği için emek harcayan meslektaşlarımızı ardından bu organizasyona ev sahipliği yapan ANSADER ‘i ve elinden geldiğince meslektaşları ile biraraya gelerek her meslektaşını dinleyip görüşlerini dikkate alan SAİK yönetimini kutluyor ve bu güzel organizasyonların devamını diliyoruz. Saygılarımızla”