SAİK’ten BTSO Sigortacılık Meslek Komitesi’ne ziyaret

SAİK Yönetimi,  22 Şubat 2019 tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Sigortacılık Meslek Komitesi’nin düzenlediği “Sektörel Analizler” konulu bir toplantıya katıldı.
Acentelerin Sesi Ekibi’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Meslektaşlar,
Edindiğimiz duyumlara göre, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından 22 Şubat 2019 tarihinde Sigorta Acentelerine yönelik ve genişletilmiş olarak “Sektörel Analizler” konulu bir toplantı düzenlenmiş.

Toplantı BTSO Meclis salonunda yapılmış olup, Bursa İli ile beraber çevre İller olan Balıkesir, Bilecik, Yalova ve Sakarya’dan Acenteler davet edilmiş ve katılmışlardır. Toplantıya davet üzerine SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut ve SAİK Üyeleri ile TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katılmışlar. Toplantı öncesi SAİK Üyeleri, İcra Komitesi Üyesi ve Bursa Acentesi Sayın Ayhan Gençal tarafından karşılanmış ve Sayın Gençal’ ın ofisinde ağırlanmış. Ardından BTSO Meclis Başkanı Sayın Ali Uğur makamında ziyaret edilmiş ve Acenteler adına karşılıklı bir görüşme gerçekleşmiş.

Toplantıya Halk Sigorta Genel Müdürü Sayın Bülent Karan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Suat İnan ve Ticari Alacak Sigortası Müdürlüğü Direktörü Sayın Ali Sertaç Canal da katılmışlar. Toplantıda Halk Sigorta yöneticileri tarafından “Devlet Destekli Alacak Sigortaları” konusunda Acentelere bir bilgilendirme sunumu yapılmış.

Sunumun ardından SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut ve SAİK Üyesi Sayın Ayhan Gençal, İcra Komitesi çalışmalarına ve mesleki konulara değindikleri konuşmalarını yapmışlar. Konuşmaların ardından söz alan Acenteler de mesleki konularla ilgili görüş ve önerilerini SAİK yöneticilerine iletmişler. Toplantı tüm katılımcıların da katıldığı bir akşam yemeği ile sonlanmış.

Yoğun çalışmaları ile beraber, Bölgesel toplantılara katılımı ile de Acentelerin yanında olan SAİK Yöneticilerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bilginize sunuyoruz…”