MetLife, UN Women Değişim İçin Küresel İnovasyon Koalisyonu’na katıldı

MetLife, çeşitliliği ve kapsayıcılığı artırmak için bu küresel koalisyona katılan ilk sigorta şirketi oldu. MetLife, (NYSE: MET) UN Women Değişim İçin Küresel İnovasyon Koalisyonu‘na katılan 27’inci şirket ve ilk sigorta şirketi olduğunu duyurdu. UN Women ile özel sektörden, akademiden ve sivil toplum kuruluşlarından önemli temsilciler arasında yapılan dinamik bir ortaklığın ürünü olan Koalisyon, inovasyon pazarını kadınlar için daha iyi hale getirmeye, pazar genelinde cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına ve kadınları güçlendirmeye odaklanıyor.

UN Women Değişim İçin Küresel İnovasyon Koalisyon duyurusu, MetLife’ın New York’taki merkezinde düzenlenen Dünya Kadınlar Günü forumunda yapıldı.

Gelişmeyle ilgili yorum yapan ABD İş, EMEA Başkanı ve MetLife’ın göreve yeni başlayacak olan CEO’su Michel Khalaf, “UN Women Değişim İçin Küresel İnovasyon Koalisyonu’na davet edilmiş olmak, MetLife’ın çeşitlilik ve kapsayıcılık taahhüdünün ve herkes için fırsatlar yaratan yenilikçi çözümler geliştirme hedefine olan bağlılığının bir kanıtıdır. Koalisyon’la birlikte MetLife olarak dünyadaki tüm kadınların hayatında daha büyük bir etki yaratmak için çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

MetLife’ın çeşitlilik ve kapsayıcılık taahhüdü hakkında daha fazla bilgiye https://www.metlife.com/diversity adresindeki MetLife’ın Çeşitlilik ve Kapsayıcılık sayfası ve https://www.internationalwomensday.com/MetLife adresindeki Dünya Kadınlar Günü web sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Ayrıca 2019 Dünya Kadınlar Günü ile ilgili haberleri ve gelişmeleri #innovateforchange hashtag’i üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın